logo Spitalul Sf. Constantin
Solicita programare
Solicita programare
Prezentare ATIAbordarea pacientilorDotariBine de stiut

PREZENTARE ANESTEZIE TERAPIE INTENSIVA

Activitatea de anestezie si terapie intensiva in spitalul Sf. Constantin este desfasurata de o echipa medicala complexa si experimentata.

In cadrul anesteziei, prin mijloace farmacologice si tehnice specifice, asiguram conditiile necesare pentru desfasurarea actului chirurgical, ingrijirea perioperatorie a bolilor asociate si terapia durerii, precum si alte proceduri diagnostice si/sau terapeutice.

Totodata, in cadrul Terapiei Intensive, asiguram suportul indispensabil pacientului critic pentru evaluarea si tratamentul disfunctiilor si/sau leziunilor acute de organ care ameninta viata.

Activitatea ATI se desfasoara in 3 Sali de operatie si 13 paturi de Terapie Intensiva si de Supraveghere postoperatorie precum si in ambulatoriu, in cadrul cabinetului de consult preanestezic.

Dispunem de medicamente si aparatura de ultima generatie, aparate de anestezie, aparate de ventilatie mecanica, de monitorizare si suport al functiilor vitale, metode tehnice si farmacologice moderne de control al durerii postoperatorii. Intreaga activitate a sectiei ATI se desfasoara in conformitate cu normele Societatii Romane de Anestezi si de Terapie Intensiva si ale societatilor europene de profil.

Echipa Medicala

ANESTEZIE TERAPIE INTENSIVA

   

Dr. Luminita Cimpeanu
Medic primar ATI, sef sectie

  

 

Dr. Laurentiu Ene

Medic primar ATI, director medical

  

Dr. Vlad Untaru

Medic specialist ATI

  

Dr. Mihaela Filip

Medic specialist ATI

  

Dr. Mihai Chiloflischi

Medic Primar ATI

  

Dr. Alexandra Maria Dulau

Medic specialist ATI

  

Dr. Carmen Sircuta

Medic specialist ATI

  

Dr. Andreea Popianas

Medic specialist ATI

  

Dr. Alina Simon

Medic specialist ATI

CENTRELE DE EXCELENȚĂ
ale Spitalului Sf. Constantin

În cursul celor peste 8 ani de activitate medicală, Spitalul Sf. Constantin a impus un nivel ridicat de competență, oferind servicii la standarde internaționale.

Centrul de transplant renal „Profesor Gilles Mentha”Centrul de excelență în chirurgia roboticăChirurgie oncologică Obezitate
Ortopedie modernă: „Sarcoma Center”Neurochirurgie spinală și cerebralăStudii clinice

URMARITI-NE PE: