logo Spitalul Sf. Constantin
Solicita programare
Solicita programare
Prezentare UrologieInterventii UrologieDotari UrologieProgramServicii Urologie

DOTARI UROLOGIE

MODULITH® SLK - STORZ MEDICAL

Aparatul MODULITH® SLK, singurul aparat pentru litotritie extracorporeala (ESWL) din judetul Brasov si judetele invecinate, se bazeaza pe un design nou, revolutionar: dispune de o sursa de unde de soc montata pe un brat flexibil, articulat, usor de manevrat si ofera o gama larga de optiuni pentru terapia cu unde de soc. 

Datorita flexibilitatii exceptionale, MODULITH® SLK de la STORZ este ideal pentru utilizarea inter-disciplinara. Terapia cu unde soc este potrivita pentru o paleta larga de specialitati, dar in special in urologie, pentru distrugerea calculilor renali si ureterali.

 

Ecograf LOGIQ P6 PRO - GE Healthcare

Ecograful LOGIQ P6 PRO, produs de GE Healthcare, ofera imagini de inalta calitate, combinand performanta si versatilitatea pentru un diagnostic precis.

BLOC OPERATOR - SALA OPERATII UROLOGIE

Sala de operatii dedicata pentru interventiile chirurgicale de urologie, este dotata la cele mai inalte standarde din domeniul medical. De la masa de operatii cu multiple optiuni, pana la aparatura chirurgicala, de anestezie si de masurare a functiilor vitale ale pacientului, intregul bloc operator respecta standardele internationale cu privire la camerele curate. Astfel ne asiguram ca toate interventiile se desfasoara in conditii de maxima siguranta si sterilitate.

CENTRELE DE EXCELENȚĂ
ale Spitalului Sf. Constantin

În cursul celor peste 8 ani de activitate medicală, Spitalul Sf. Constantin a impus un nivel ridicat de competență, oferind servicii la standarde internaționale.

Centrul de transplant renal „Profesor Gilles Mentha”Centrul de excelență în chirurgia roboticăChirurgie oncologică Obezitate
Ortopedie modernă: „Sarcoma Center”Neurochirurgie spinală și cerebralăStudii clinice

URMARITI-NE PE: