logo Spitalul Sf. Constantin
Solicita programare
Solicita programare
Prezentare UrologieInterventii UrologieDotari UrologieProgramServicii Urologie

INTERVENTII UROLOGIE

Litotritia extracorporeala ESWL

Litotritia extracorporeala ESWL este o procedura moderna, neinvaziva, de eliminare a pietrelor la rinichi.
Calculii renali sunt sfaramati fara incizii sau interventie endoscopica, prin aplicarea undelor mecanice, calculii fiind ulterior eliminati din organism pe cale naturala.

Aceasta tehnica este putin dureroasa pentru pacient, putand fi efectuata chiar si fara anestezie.
Rata de succes a interventiilor este foarte mare, dar variaza in functie de compozitia, marimea si situatia calculilor renali. Internarea in spital nu este in general necesara. Mai multe detalii...

Tratamentul afectiunilor prostatei

Adenomul de prostata, cea mai frecventa afectiune benigna (ne-canceroasa) a barbatului cu varsta peste 50 de ani poate determina strangularea uretrei si aparitia problemelor urinare.

Echipa noastra de specialisti urologi va poate recomanda cea mai potrivita metoda de tratament pentru adenomul de prostata in conditii de siguranta, prin proceduri endoscopice care reduc la minim riscurile post-operatorii. Mai multe detalii...

Operatii clasice:

prostatectomie radicala, nefrectomia radicala, nefroureterectomie, pielolitotomie, ureterolitotomie, adenomectomie transvezicala, electrorezectia transvezicala a tumorilor vezicale, cistostomie, electrorezectia de polip meat uretral, cura chirurgicala a varicocelului, cura chirugicala a hidrocelului, orhiectomie subcapsulara, orhiectomie radicala, biopsie testiculara, ligatura canalelor deferente, cistolitotomia, reimplantare uretero- vezicala, vezica psoica, reimplantare cu flop Cassati-Boari, pieloplastie Hynes-Anderson, pieloplastie Culp, nefrectomie partiala, uretroplastie, punctie biopsie prostatica ecoghidata.

Endourologie joasa:

uretrotomie interna optica, meatotomie OTIS, rezectia transuretrala a prostate (TURP, TURis), rezectia transuretrala a tumorilor vezicale (TURV), litotritie Punch, cura ureterocelului, incizie transuretrala a prostatei, sfincterotomie, biopsii de cartografiere vezicala.

Endourologie inalta:

nefrostomie percutanata, sclerozare – chist renal, ureterorenoscopie rigida si flexibila cu litotritie laser Holmium, drenaj percutanat abces renal.

CENTRELE DE EXCELENȚĂ
ale Spitalului Sf. Constantin

În cursul celor peste 8 ani de activitate medicală, Spitalul Sf. Constantin a impus un nivel ridicat de competență, oferind servicii la standarde internaționale.

Centrul de transplant renal „Profesor Gilles Mentha”Centrul de excelență în chirurgia roboticăChirurgie oncologică Obezitate
Ortopedie modernă: „Sarcoma Center”Neurochirurgie spinală și cerebralăStudii clinice

URMARITI-NE PE: