Echipa Medicala

Personalul medical al Spitalului Sf. Constantin a fost ales dintre cei mai buni practicieni din domeniu și beneficiază de formare profesională și specializare continuă.

Încă din 2010, atunci când s-au conturat detaliile inițiale ale proiectului, primul pas a fost de a forma cele mai bune echipe medicale pentru a satisface cerințele ridicate impuse de sloganul „Excelența în Sănătate”. Astfel, medicii care urmau să profesez în acest spital au stabilit liniile definitorii pentru fiecare specialitate în parte, au selectat dotările și efectivul personalului medical necesare pentru a lucra la cel mai înalt nivel de performanță, fiind și în prezent implicați etapele decizionale privind activitatea medicală a Spitalului Sf. Constantin.

Așa cum este enunțat în viziunea asumată de Spitalul Sf. Constantin, ne propunem să oferim un serviciu ireproșabil prin competențe profesionale deosebite și tehnologii de ultimă generație, reprezentând „Excelența în sănătate”. Ne dorim să impunem un nou standard pentru serviciile medicale din România, prin promovarea bunelor practici medicale și implementarea tehnologiilor inovatoare. Vom trata orice pacient ca fiind cel mai important și ne vom canaliza energia pentru a preveni, a diagnostica, a trata și a oferi îngrijiri medicale la standarde internaționale, îmbunătățind calitatea vieții pacienților noștri.

Acest deziderat poate fi atins numai cu personal calificat și dedicat. Astfel, am selectat și selectăm permanent personal medical cu experiență, dornic să atingă performanța profesională și să se perfecționeze continuu. Pe lângă medicii brașoveni, Spitalul Sf. Constantin a reușit să atragă la Brașov o echipă de medici cu experiență din Tg. Mureș, Cluj-Napoca, Iași și București, unii întorși în țară din Elveția și Franța, medici care au acceptat relocarea pentru a-și desfăsura activitatea în acest spital de nivel internațional.

Considerăm, de asemenea, că atingerea nivelului de excelență propus este posibilă numai prin angajarea cu precădere de personal medical full-time, medicina de înaltă performanță însemnând dedicare și implicare, prezența lângă pacient atunci când are nevoie. Am inițiat parteneriate cu instituții de prestigiu și colaborăm cu Spitalul Universitar din Geneva (Elveția), pentru schimbul de know-how și specializarea personalului medical în domenii de vârf cum ar fi transplantul renal.