C.E.D

C.E.D

Pacientă 46 ani cunoscută cu regurgitare aortică severă, stenoză aortică moderată, anevrism de aortă ascendentă, cu indicație de corecție chirurgicală. Operația: WHEAT înlocuire de valvă aortică cu proteză biologicaă Resilia și înlocuire de aortă ascendentă cu tub dacron Polythese diametrul 32mm, cu ranforsarea anastomozelor distală și proximală cu bandeleta de acuseal și adeziv biologic.

„Am fost diagnosticată în luna mai cu o afecțiune pe care nici nu mă gândeam ca o pot avea. Acceptarea situației și a diagnosticului, respectiv tratamentul propus au fost extrem de grele, pentru o persoană care până atunci considera că este sănătoasă.

Am început să caut referințe, să cer alte păreri și acela a fost momentul în care am decis să iau legătura cu dl.dr.Costache. Mi-a fost pus diagnosticul final și mi-au fost prezentate absolut toate riscurile ce pot surveni în timpul intervenției, dar și care sunt consecințele în cazul în care nu voi face intervenția.

Am petrecut trei săptămâni în care am citit, m-am documentat și am evaluat toate opțiunile, inclusiv plecarea în străinatate pentru a face această intervenție, însă dl.dr. Costache m-a facut să am încredere 100% în momentul în care am luat decizia de a alege spitalul Sf. Constantin. Nu am avut nicio ezitare și am stiut că este cea mai bună soluție.

După intervenție am înțeles ce înseamnă să fii bine și sunt convinsă că voi avea o viață mai bună de acum încolo. Toată intervenția a decurs minunat, personalul s-a comportat impecabil, nu am nimic de reproșat.

Am avut o teamă pentru perioada în care voi sta la ATI, știind că acolo pot interveni situațiile critice, însă toată îngrijirea primită a fost peste așteptări (care au fost foarte ridicate).

Recuperarea a fost foarte bine monitorizată. Mă bucur că am ales spitalul Sf. Constantin și cu sigurață voi recomanda serviciile acestuia oricând voi avea ocazia.”

Search

+

Nou la Spitalul Sf. Constantin – ERCP – tehnica minim invazivă de rezolvare a patologiei căilor biliare

X