C.I

C.I.
Pacient în vârstă de 69 de ani, cu regurgitare mitrală severă, prolaps de VMA (A2,A3), se efectuează înlocuire valvulară mitrală cu proteză biologică „HANCOCK II” fixata cu cor knot, prin abord minim invaziv – minitoracotomie dreapta. Plastie de lărgire de arteră femurală comună dreapă cu petec biologic genetic modificat Xenosure.
“Toată experiența de la spitalul Sf. Constantin a fost minunată, serviciile ireproșabile, o atenție deosebită pentru pacienți, începând cu domnul doctor Victor Costache, echipa medicală, secția ATI și terminând cu brancardierii, femeile de serviciu.
În ceea ce privește operația, domnul doctor este singurul din România și probabil din Europa care poate realiza această intervenție de înlocuire a valvei mitrale prin intermediul unei intervenții endoscopice. Când am aflat diagnosticul, am căutat pe internet pentru a afla unde pot face această intervenție de înlocuire a valvei mitrale pe cale endoscopică, pentru că o intervenție chirurgicală clasică presupune alte riscuri și desigur altă perioadă de recuperare.
Am ales spitalul Sf. Constantin pentru că oferă servicii la un standard înalt, pentru că aici sunt medici excepționali și am avut încredere că doar în acest spital pot primi îngrijirea și tratamentul de care aveam nevoie.”

Search

+

Nou la Spitalul Sf. Constantin – ERCP – tehnica minim invazivă de rezolvare a patologiei căilor biliare

X