Multumiri pentru profesionalism

Bună ziua

Va scriu sa imi exprim recunostinta pentru echipa medicala exceptionala care s-a ocupat de cazul meu.

Am fost internata la Sf. Constantin in perioada 18 – 27 mai, 2021 si operata de dl. Dr. Bogdan Moldovan (Carcinomatoza peritoneala si HIPEC).
Ii multumesc si pe aceasta cale ca m-a primit ca pacient in regim de urgenta. Datorita dansului sunt astazi in viata si ii sunt recunoscatoare pentru daruirea cu care a efectuat o interventie complexa, alaturi de echipa minunata pe care o coordoneaza. Dr. Moldovan este un medic incredibil, cu un suflet nobil si multa rabdare in relatiile cu pacientii.

Am apreciat ajutorul drei. Bianca Bucur si ii multumesc pentru profesionalismul, promptitudinea si eficiența cu care a rezolvat partea administrativă legată de decontarea prin compania de asigurări din Canada.

Am fost profund impresionată de compasiunea si dedicatia de care au dat dovada cadrele medicale din ATI. Mi-as fi dorit sa imi amintesc numele tuturor celor care m-au ingrijit, insa toti sunt oameni deosebiti si valorosi – Dr. Untaru, Dr. Francu, Dr. Iarca, Oana Balan, Florin si Georgiana Opris, Andreea Crisan, Maria Turcu, Magda. Oana Balan m-a resusciat manual dupa un stop cardiac. Pot sa spun ca si ei ii datorez viata.

Am numai cuvinte de admiratie pentru profesionalismul, daruirea sufleteasca si meticulozitatea cadrelor medicale si administrative.
Le mulțumesc tuturor, le doresc mult succes în activitatea de zi cu zi și sa continue sa infaptuiasca miracole!

Doresc sa va felicit pentru conducerea dumneavoastră; aveti o echipa de exceptie!

Cu recunostinta,
A.L.H”

Search

+

Nou la Spitalul Sf. Constantin – ERCP – tehnica minim invazivă de rezolvare a patologiei căilor biliare

X