Cariere

Spitalul Sf. Constantin are planuri de dezvoltare provocatoare pentru următorii ani. De aceea dorim să ne mărim echipa și vă invităm să vă alăturați nouă, dacă sunteți specialiști entuziaști cu dorința de a lucra într-un mediu unic în România având la dispoziție dotări de ultimă generație.

Ne-ar face plăcere ca Spitalul Sf. Constantin să fie locul unde profesionalismul dumneavoastră să fie la dispoziția tuturor pacienților care caută o soluție europeană la problemele lor de sănătate.

• Dacă aveți minim 2 ani de experiență în asistență medicală, certificat de membru (ALP) 2022 și adeverință MALPRAXIS, sunteți o persoană empatică, dornică să lucreze în echipă, cu o atitudine pozitivă, deschisă să evolueze într-un mediu medical de excelență, vă așteptăm datele în formularul de mai jos.

• Dorim să mărim echipa de infirmieri a Spitalului Sf. Constantin, iar pentru a ne putea dezvolta în continuare, căutăm o persoanaă care deține certificatul de formare profesională pentru postul de infirmier/infirmieră.
Este important să colaborăm cu o persoană empatică, atentă la detalii, care deține abilități de comunicare și lucru în echipă.

Dacă doriți să faceți parte din echipa Spitalului Sf. Constantin, vă rugăm să completați formularul de mai jos și vă vom contacta.

Click or drag a file to this area to upload.

Mentionam ca doar candidatii considerati eligibili vor fi contactati. Spitalul Sf. Constantin va respecta confidentialitatea datelor continute in aplicatiile candidatilor.