Combinație unica de interventii chirurgicale astăzi la Spitalul Sf. Constantin Brasov

Esofagectomie cu dublu abord Ivor Lewis pentru cancer eso cardio tuberozitar, Duodeno-pancreatectomie whipple cu rezectie completa de arbore biliar extrahepatic și dubla anastomoza hepatico-jejunala pentru neoplazice de cai biliare cu icter și hemicolectomie dreapta cu enterectomie lărgită și metastazectomie S6 pentru tumora de colon drept ocluziva cu metastaza unica hepatica.
Dr Vlad Untaru, Dr Bosinceanu Liviu Mugurel, Dr. Rad Costel Claudiu, Dr. Makkai-Popa Silviu, As. Angela Cotoara, As. Miruna Rasina, As. Andrei Secareanu, As. Delia Melinte, As. Mihaela Neblea, Dr. Bogdan Moldovan.
10 ore de timp chirurgical efectiv, toți pacienții fac bine.
La aceasta se adaugă cele 2 operații pe cord deschis și circulație extracorporeala ale echipei Dr Victor Costache, Dr Felix Fărcaș, Dr Modrigan&all. Start lansat pentru echipa de Chirurgie Cardiaca cu peste 50 de coduri deschise operate de la inaugurarea secției în urma cu 2 luni.
4 interventii dintre care 2 proteze (genunchi și sold) si pentru echipa de ortopedie Dr. George Ovidiu Muntean și Tudor Dumitrescu.

Search

+

Nou la Spitalul Sf. Constantin – ERCP – tehnica minim invazivă de rezolvare a patologiei căilor biliare

X