Reduceri între 20% și 40% la intervențiile de chirurgie și ginecologie robotică în perioada 1 noiembrie – 31 decembrie 2017

Pentru a veni în întâmpinarea pacienților care necesită intervenții chirurgicale ce pot fi efectuate cu ajutorul robotului daVinci, în domeniul chirurgiei generale și al ginecologiei, Spitalul Sf. Constantin oferă în perioada 1 noiembrie – 31 decembrie 2017 reduceri cuprinse între 20% și 40% pentru următoarele operații:

  • Histerectomie robotică
  • Miomectomie robotică
  • Chirurgia robotică a cancerului de rect

În plus, consultația de chirurgie robotică premergătoare operației este gratuită pentru pacienții care se operează în perioada promoției.

Intervențiile de chirurgie ginecologică daVinci sunt efectuate de Prof. Univ. Dr. Lucian Pușcașiu, Conf. Univ. Dr. Mihai Căpîlnă sau Conf. Univ. Dr. Dan Eniu, iar cele de chirurgie generală, de către Dr. Bogdan Moldovan sau Conf. Univ. Dr. Dan Eniu.

Pentru detalii privind tarifele și programarea intervențiilor de chirurgie robotică, puteți contacta pe unul din consultanții noștri la unul din numerele de telefon: 0730133466/ 0726707708.

Search

+

Nou la Spitalul Sf. Constantin – ERCP – tehnica minim invazivă de rezolvare a patologiei căilor biliare

X