Vino în echipa medicală a Spitalului Sf. Constantin!

Noi, românii, avem rădăcini adânci în pământul patriei noastre. Noi cunoaștem însemnătatea cuvantului DOR, al cărui sinonim se regăsește greu în alte limbi. Noi vrem să trăim și să muncim în România, vrem să ajutăm, să vindecăm, să însemnăm ceva pentru cei din jurul nostru.

Noi, la Spitalul Sf. Constantin, prețuim valoarea oamenilor, pacienți sau medici. Și facem loc în echipa noastră medicală celor bine pregătiți, pasionați, omenoși care înțeleg la fel ca noi valorile și profesionalismul.

În contextul extinderii activității Spitalului Sf. Constantin din Brașov, odată cu inaugurarea unei locații noi, suntem în căutarea medicilor specialiști sau primari în domeniile:

NEUROCHIRURGIE

√ ATI

√ GASTROENTEROLOGIE

√ PNEUMOLOGIE

√ NEFROLOGIE

√ MEDICINĂ FIZICĂ ȘI DE REABILITARE

√ RADIOLOGIE-IMAGISTICĂ  MEDICALĂ

√ ALTE SPECIALITĂȚI
cu experiență, dornici să-și desfășoare activitatea în cel mai modern spital privat din Brașov.

Noii noștri colegi vor avea șansa de a lucra într-un mediu de lucru profesionist, bazat pe spiritul de echipă și perfecționarea continuă, cu dotări de ultimă generație și în condiții avantajoase.

Dacă doriți să faceți parte din echipa noastră, așteptăm aplicațiile Dumneavoastră pe adresa: [email protected]. Vă rugăm să specificați în subiectul e-mailului postul pentru care doriti să aplicați. Menționăm că doar candidații considerați eligibili vor fi contactați. Teo Health S.A. va respecta confidențialitatea datelor conținute în aplicațiile candidaților, în conformitate cu Legea 677/2001.

Search

+

Nou la Spitalul Sf. Constantin – ERCP – tehnica minim invazivă de rezolvare a patologiei căilor biliare

X