Dr. George Ovidiu Muntean – participare la congresul SRATS 2018

Societatea Română de Artroscopie și Traumatologie Sportivă, S.R.A.T.S., găzduiește în perioada 21-23 martie 2018 congresul anual, acreditat de către Consiliul European de Acreditare pentru Educație Medicală Continuă.

Secția de ortopedie și traumatologie a Spitalului Sf. Constantin, reprezentată de dr. George Ovidiu  Muntean, medic primar ortopedie- traumatologie, doctor în științe medicale, a prezentat studiul cu titlul “Results after arthroscopic surgery of the late posttraumatic ankle pain. The role of the soft tissue entrapment”. Studiul s-a desfășurat în cadrul Spitalului Sf. Constantin, în perioada 2012-2017, pe 73 de cazuri cu dureri cronice posttraumatice, de către echipa ortopedie- traumatologie compusă din dr. George Ovidiu Muntean, medic primar ortopedie- traumatologie, dr. Marius Nica, medic primar ortopedie- traumatologie și dr. Tudor Ștefan Dumitrescu, medic rezident.

 

SERVICII MEDICALE ORTOPEDIE LA SPITALUL SF. CONSTANTIN

In cadrul secției de ortopedie-traumatologie a Spitalului Sf. Constantin se poate efectua întreaga gamă de intervenții chirurgicale ortopedice, pentru afecțiuni acute sau cronice.

De ce sa alegeți Spitalul Sf. Constantin pentru chirurgia ortopedică?

  • Punem accent pe procedurile chirurgicale minim-invazive și metodele moderne de tratament (cum ar fi artroscopia), asigurand astfel recuperarea rapidă a pacientului și disconfortul minim;
  • Conditiile de igiena spitaliceasca de care beneficiați în spitalul nostru contribuie semnificativ la reușita intervențiilor chirurgicale, politica de prevenire și control al infecțiilor intraspitalicești având rolul de a proteja pacientul înainte, în timpul și după operație, prin reducerea la minim a riscului de infectare;
  • Echipa medicala calificată, beneficiind de stagii de pregătire în țară și în străinătate și de experiența vastă în metodele moderne de tratament în ortopedie, este la dispoziția pacientului cu program full-time, oferindu-i suportul necesar pe tot parcursul șederii la spital: diagnosticare, tratament, consiliere, evaluare post-operatorie i plan de recuperare.
INTERVENȚII CHIRURGICALE ORTOPEDIE LA SPITALUL SF. CONSTANTIN
Tipuri de interventii:
ARTROSCOPIE GENUNCHI
ARTROSCOPIE GLEZNA/ PICIOR/ UMAR/ SOLD
PROTEZARE (ARTROPLASTIE) PRIMARA SOLD/ GENUNCHI
REVIZIE PROTEZA
CHIRURGIA PICIORULUI
EXTRAGEREA MATERIALULUI DE OSTEOSINTEZA
OSTEOSINTEZE
RECONSTRUCTIE LIGAMENTARA GENUNCHI

 

Search

+

Nou la Spitalul Sf. Constantin – ERCP – tehnica minim invazivă de rezolvare a patologiei căilor biliare

X