Spitalul Sf. Constantin a inaugurat noul Laborator de biologie moleculară

Spitalul Sf. Constantin are de săptămâna aceasta un nou laborator de biologie moleculară în cadrul căruia se lucrează teste RT PCR  SARS-COV-2. Întrucât înțelegem importanța asigurării continuității serviciilor medicale, faptul că anumite probleme de sănătate nu pot și nu trebuie să fie amânate, alături de procedurile deja implementate încă de la debutul pandemiei, pentru a asigura desfășurarea activității medicale în condiții de maximă siguranță, am început testarea pentru Covid-19 a personalului precum și a pacienților înainte de internare.
Așadar, Spitalul Sf. Constantin este un spital non-covid și va prelua în continuare pacienții cu urgențe chirurgicale non-covid.

Misiunea, viziunea și valorile asumate de Spitalul Sf. Constantin acum 9 ani, la debutul activității, plasează în prim plan siguranța actului medical. În vederea prevenirii răspândirii infecției cu noul coronavirus și pentru a asigura un act medical cât se poate de sigur pentru pacienți și pentru personal, Spitalul Sf. Constantin implementează cu rigurozitate următoarele măsuri:

❗️Accesul în spital al vizitatorilor, al aparținătorilor și al altor persoane cu excepția pacienților și personalului este restricționat
❗️Se efectuează triajul epidemiologic la intrarea în spital și se aplică măsurile de protecție
❗️Se efectuează, la intervale de timp bine stabilite, igienizarea și dezinfecția tuturor spațiilor și suprafețelor
❗️Personalul respectă cu strictețe toate măsurile de igienă și protecție impuse (igiena mâinilor, a spațiilor și suprafețelor, purtarea echipamentului de protecție)
❗️Spitalul are spații special amenajate pentru fiecare secție/ departament în cazul în care este necesară izolarea unui caz
❗️În cazul unui caz confirmat, se urmează procedura stabilită de autorități.

Search

+

Nou la Spitalul Sf. Constantin – ERCP – tehnica minim invazivă de rezolvare a patologiei căilor biliare

X