TESTIMONIAL B.P.

Testimonial Chirurgie Cardiovasculară

Numele meu este B.P. și locuiesc în Odorheiul Secuiesc, județul Harghita. În luna iulie a acestui an am fost supus mai multor investigații. Fiind deja diagnosticat cu hipertensiune arterială sub atenta supraveghere a doamnei Dr. Miclauș medic cardiolog la Spitalului din Odorheiul Secuiesc, în urma investigațiilor suplimentare s-a constatat că artera aortă este dilatată, motiv pentru care am fost îndrumat către chirurg cardiovascular.
Am ajuns astfel la domnul Dr. Felix Fărcaș, prin intermediul familiei F., care la rândul lor au fost pacienții domnului doctor.
În urma consultației de specialitate am luat decizia să mă operez la Spitalul Sf. Constantin.
Încă din ziua internării am fost placut surprins de grija, atenția, îndemânarea și profesionalismul personalului medical de pe secția de Cardiologie și Chirurgie Cardiovaculară.
Cu toate că mi-a fost teamă de această intervenție, suportul moral oferit de către domnul doctor și echipa acestuia, m-au făcut să le acord toată încrederea mea. Pe toată durata specializării, domnul doctor a fost prezent atât fizic cât și telefonic, interesându-se de starea mea de sănătate.
Experiența mea în Spitalul Sf. Constantin este una pozitivă, neavând ce să reproșez cu privire la igienă, curățenie, mâncare, personal, aparatură medicală, comunicare, devotament, empatie, sprijin atât moral cât și fizic.
Țin să mulțumesc întregului personal al secției de Cardiologie și Chirurgie Cardiovasculară, de la domnul Dr. Felix Fărcaș și până la asistente, infirmiere, brancardieri și îngrijorătoare.
Le doresc tuturor sănătate și putere pentru a continua să vindece viitorii pacienți.

Cu deosebit respect, B.P.

Search

+

Nou la Spitalul Sf. Constantin – ERCP – tehnica minim invazivă de rezolvare a patologiei căilor biliare

X