Program educațional TIMP PENTRU SĂNĂTATE

28 septembrie 2023

Ateliere de lucru multidisciplinare. Cursuri gratuite creditate EMC.

Data de 28 septembrie a marcat al doilea atelier din Programul Educațional Timp pentru Sănătate, organizat alături de Asociația Medicilor de Familie din Brașov, prin deosebita contribuție a doamnei Conf. Dr. Andrea Neculau. Acest atelier a avut ca tematică Cardiologie – Cardiologie Intervențională – Chirurgie cardiovasculară și le mulțumim tuturor celor care au participat în calitate de speakeri.

 

Ne-am bucurat de o prezență de peste 50 de medici. A fost o întâlnire în cadrul căreia am împărtășit din experiența Centrului de Boli Cardiovasculare Adulți și Copii, o întâlnire plină de informații utile pentru medicii care reprezintă legătura noastră directă cu pacienții. Au fost prezentate studii și cazuri valoroase pentru întreaga echipa medicală.

 

De asemenea, am avut parte de prezența deosebită a domnului Udo J. Vetter, chairman of the board ITM Radiopharma și Președinte European Family Businesses.

 

Mulțumim tuturor pentru implicarea de care ați dat dovadă pentru reușita evenimentului. Ne revedem la atelierul din 23 noiembrie 2023.

Participarea la atelierele de lucru este GRATUITĂ, se desfășoară în zilele de 29 iunie 2023, 28 septembrie 2023, 23 noiembrie 2023, cu posibilitate de transmitere ONLINE a lucrărilor pentru participanții din afara județului Brașov.

Programul educațional este creditat de către Colegiul Medicilor cu 12 puncte EMC pentru toate cele trei ateliere și va avea loc la Spitalul Sf. Constantin, Sala de Conferință, Calea București nr. 318.

Structura evenimentului cuprinde:

  • Ateliere de lucru – prezentări modulare.
  • Sesiuni științifice interdisciplinare.
  • Prezentări de cazuri.
  • Sesiuni de Q&A susținute de peste 30 de medici din cadrul Spitalului Sf. Constantin precum și de invitați speciali din țară și străinătate.
cover
294
297
295
296

Search

+

Nou la Spitalul Sf. Constantin – ERCP – tehnica minim invazivă de rezolvare a patologiei căilor biliare

X