Dr. Gheorghe Dolineaschi, un nou medic neurochirurg în echipa Spitalului Sf. Constantin

Anunțăm cu bucurie că Dr. Gheorghe Dolineaschi, medic specialist neurochirurg, s-a alăturat echipei Spitalului Sf. Constantin. Pacienții se vor putea adresa domnului doctor pentru:

  • tratamentul patologiilor neurochirurgicale spinale cervico-dorso-lombare degenerative, traumatice și tumorale
  • patologia cranio-cerebrală (tumorală, traumatică, infecțioasă, vasculară și LCR)

Cu o experiență de 6 ani ca medic neurochirurg în spitale din Franța (Spitalul Universitar Grenoble Alpes și Spitalul Universitar Pointe-à-Pitre Guadelupa) și titular al Diplomei universitare de microchirurgie experimentală și clinică – Universitatea Angers, Dr. Dolineaschi este absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie din cadrul Universității Oradea și a dobândit specializarea în neurochirurgie la Spitalul Universitar de Urgență București.

Acreditat de Înalta Autoritate de Sănătate din Franța, membru al Societății Franceze de Neurochirurgie, al Colegiului Francez de Neurochirurgie, al Asociației Europene a Societăților de Neurochirurgie și al Societății Române de Neurochirurgie, Dr. Dolineaschi a participat, pe perioada șederii în Franța, la numeroase cursuri de specializare și stagii de chirurgie spinală și cranio-cerebrală.

Search

+

Nou la Spitalul Sf. Constantin – ERCP – tehnica minim invazivă de rezolvare a patologiei căilor biliare

X